RUNO - EI KAHTA ILMAN KOLMATTA

Kuvan lähde Microsoft 365 kuvapankki 
Minulla on teoria siitä, että aineelliset menetykset ja epäonnet tulevat sarjassa. Ainakin vahingot ja niiden kustannukset. Epätodennäköisiä hajoamisia ja sattumuksia on riittänyt taas omiksi tarpeiksi. Ei muuta kuin leuka kohti uusia pettymyksiä. Pumppukin vetää kierroksia aika mitättömistä puuhailuista, joten täällä otetaan iisisti. Hyytymisarvo oli taas poskellaan ja seuraavat päivät pistellään napapiikkejä. Jotenkin ... maanantaifiilis. Maanantait voisi ehkä poistaa kalenterista? Raha on lopulta vain rahaa, jota kukaan ei tuonpuoleiseen mukaansa saa, joten näitä asioita täytyy aina yrittää suhteuttaa. Terveys ja ihmissuhteet, toivottavasti, ovat jokaisen arvoasteikoissa paljon korkeammalla kuin raha. Aikaa ja vaivaa palaa, mutta asioilla on tapana järjestyä.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

POSITIIVISTAKIN

Upeaa, että hyytymisarvoani seurataan tiuhaan. Muuten en tässä kirjoittelisi. Hyytymän muodostuminen leikattuun sydänläppääni ei ole pikkujuttu. Pahimpia seurauksia en tahtoisi päästä kokemaan.

Kirjoittamisesta – Rakastan tuumailla, pyöritellä sanoja ja lauseita mielessäni. Ideoida, antaa mielikuvitukselle, ajatuksille tilaa ja vapautta. Päästä ajoittain flow-tilaan, jossa sormet tuskin pysyvät ajatusjuoksun vauhdissa. Mitä kauemmin ja enemmän olen kirjoittanut, koen olevani lite bättre - vähän parempi. Haluan kertoa elämästä, siihen kuuluvista sattumuksista, asioista ja faktoista inhimillisellä tatsilla. Siitä, mitä elämänmittaisen matkan varrella olen oppinut ja huomannut. En halua kirjoittaa vain sairastamista, sillä kaikilla on tavallista elämää käänteineen. En halua viilata kirjoituksistanikaan täydellisiä, sillä sellaiseen en usko – missään asiassa.

REUNALLA PELOTTAA -blogi oli eilen ma 25.7.2022 Terveys- ja hyvinvointiblogien 1.s. ja 
Suomen Kaikki blogit listalla 37.s.

TAUTISTA - SUURKIITOS LUKIJOILLE!!

TOIVON, että tiputatte minut maan pinnalle, jos hehkuttelen tätä ”MENESTYSTÄ” liikaa. Ajattelen, että tässä iässä saa jo vähän hehkuttaa. On tässä aiemmin ollutkin hiljaisia vuosikymmeniä. 

Pihassamme on pari säälittävää mustaherukkapensasta ja niiden sato lienee loppuviikolla poimittavissa. Tänä keväänä omenapuissa oli ylenpalttisesti kauniita kukkia. Omenoita näyttäisi tulevan paljon. Tänään oli lämmin ja aurinkoinen päivä mukavan tuulenvireen helpottaessa olemista. Vatsa on pullollaan hyvää ruokaa ja vielä on nimipäiväkakkuakin jäljellä. Pieniä nautintoja pitää olla. Kuitenkin..

Elämä on aina vähän pielessä ja kallellaan. Samalla se on tavallaan ihan hyvin. Ja kun oikein katsoo, siinä on aina jotain kultareunuksen arvoista. Eikö?


EI KAHTA ILMAN KOLMATTA


EI OPPIMISTA ILMAN MOKAILUA, 

EI ONNISTUMISIA ILMAN YRITTÄMISTÄ,

EI ROHKEUTTA ILMAN PÄÄTTÄVÄISYYTTÄ,

EI MIELIHYVÄÄ ILMAN MIELIPAHAA.

EI KATUMUSTA ILMAN EREHDYSTÄ.

 

EI VÄLITTÄMISTÄ ILMAN SURUA,

EI VALON KAJOA ILMAN PIMEYTTÄ,

EI ODOTTAMISEN ONNEA ILMAN KAIPAUSTA,

EI KAIPAUSTA ILMAN RAKKAUTTA.

 

EI TÄLLAISENA ILMAN VAIKEITA EILISIÄ.

#alakulo #arvaamaton #ilo #mielenrauha #reunallapelottaa #runo #toivo


Kirjoituksia:

RUNO - Jos tietäisi

RUNO - Arkeesi mietteitä

RUNO - Itsetutkiskelua

Uskallus

Etsi neliapilaa

Ajan kulumisesta

RUNO - Lempeydellä

RUNO - Kuule minua

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: