RUNO - IHANAA HEMMOTTELUA

Elämä on näyttänyt nurjaa puoltaankin viime kuukausina. Sellaisia, joiden edessä tuntee pienuutensa. Sen miten ei mitenkään meinaa jaksaa, ikään kuin taistelua tuulimyllyjä vastaan. Välillä olo on ollut hyvin tyhjä. Ylläpidän rutiineja ja olen kerännyt ilonpisaroita ja kannatellut toivoa, että elämän käänteet voivat olla arvaamattomia. Mitä jos tuleekin hyviä käänteitä? Sitä elättelen.  Eilen suuntasin labrojen kautta ystävän kanssa maailmaa parantamaan kahvikupposen kera. Sitten kaunistautumaan. Tänään kävin hoidattamassa sieluni ja kutrini kuntoon ihanalla hiusgurullani Susalla. Kyllä mun kelpaa.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

HIUSGURUNI JA HEMMOTTELIJANI ON SUSA

Iloitsin eilisaamulla uutisoidusta terveydenhuollon lakon päättymisestä. Lopputulos on ansaittu ja kaivattu. Viimeiset pari vuotta koronakurimusta, tietojärjestelmien vaihtoa ja nyt taas uusi mylläys. Terveydenhuollon ammattilaisten pitkäkestoisen väsymyksen on valitettavasti potilas joutunut karvaasti huomaamaan. Pelko ja epävarmuus on jäänyt jonnekin syvälle potilaan selkäytimeen. Toivon sen tunteen hiljalleen laantuvan ja terveydenhuollon tilanteen ja ammattilaisten jaksamisen parantuvan.

Osuvasti soittolistalta soi Neljä Ruusua ja Älä luovuta. En, en.


IHANAA HEMMOTTELUA


IHANAA HEMMOTTELUA,

KEHON EHOSTELUA,

TURHUUDEN MARKKINOILLA,

PUUNATTAVANA, PALVELTAVANA.

 

RENTOUTTAVAA,

IHANAN TURHAA,

IHMISIÄ, VILINÄÄ,

KAHVIKUPPOSTEN KILINÄÄ,

ITSEENI PANOSTAN,

KERRANKIN ARVOSTAN.

 

JOS AINA VAIN PIHISTÄÄ,

MIKÄ JA MILLOIN OLISI RIITTÄVÄÄ?

MIKÄ JÄLKEENI JÄÄ, SELLAISTA PYSYVÄÄ?

EN JAKSA VÄLITTÄÄ, ENKÄ LASKEA ENEMPÄÄ.


#ilo #reunallapelottaa #runo #toivo


Kirjoituksia:

Hyvännäköinen

RUNO - Jos voisin

Koirat hoitajina

Huumori

RUNO - Tapaaminen livenä

RUNO - Merkitsin väärin

RUNO - Aurinko hellii jo

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: