SOPIVA AIKA

Kuva Microsoft 365 kuvapankki

Asioita tulee siirtäneeksi, kun – ehtiihän sitä. Niitä tarpeellisia, monimutkaisia ja vaikeita – toisinaan työläitä. Sairastumisen tai muiden elämää mullistavien vaikeiden asioiden tullessa elämäämme, on usein kielen päällä: Miksi nyt? Miksi minulle?

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

ONKOHAN VAIKEIDEN ASIOIDEN

… tarkoitus alleviivata elämän arvaamattomuutta ja opettaa meille kiitollisuutta? Miksi tapahtuu hyvää tai huonoa?  Miksi tuntuu, että toisille hyvä kerääntyy – ja päinvastoin? Samanikäiset tietämänsä ovat kukin eri pisteessä kuin itse on. Eniten sitä kai itseään peilaa ikäisiinsä.

Onnellisuutta mietin. Pitääkö elämäänsä ylipäätään verrata muihin? Moniko on tehnyt elämänsä valintoja sosiaalisen paineen tai epävarmuutensa vuoksi? Ulkoisista puitteista huolimatta elämä voi tuntua sisällöltään kovin tyhjältä ja rakkaudettomalta.

MIELEKKYYDEN ETSIMISTÄ

Toivoisin laman taas vyöryessä ihmisten ymmärtävän, ettei materia ja omistaminen lopulta ole niin kovin tärkeää. Emmehän niitä mukaamme saa rajan toiselle puolellekaan. Ei kai kaiken tarvitse onnistua ja hoitua tuosta vaan? Tuntuu, että monista on tullut kovin vaativia. Jokainen haluaisi kiitää nopeasti vaikeiden aikojen ohi. Kaipaamme hyvänolon tunteita ja haluaisimme kiihkeästi olla nuoruutemme voimissa. Kai vaikeat ajat, virheet opettavat huomaamaan, ettei täydellistä ole kuin hetkittäin. Että ihan tavallinen voi olla toisinaan oikein riittävää.

ELÄMÄN VIRTAAN ANTAUTUMINEN

Joskus pimeyteenkin voi heittäytyä. Ettei aina kynsin hampain vastustelisi vaikeita asioita ja tunteitaan. Jos aina elää tunteidensa ja tarpeidensa osalta, puolivillaisesti – eikö se ole puolinaista elämää se? Sitä, joka saa meidät tyytymättömiksi - vaikka olisi juuri nauttinut herkullisen gourmet-aterian?

Rehellisyys itseään kohtaan. Jos uskaltaisi katsoa peiliin ja tehdä omanlaisia ratkaisujaan. Huomioisi itsensä niin, ettei tukahduttaisi sisintään. Jos on kovasti negatiivisia tuntemuksia, niin ehkä olisi syytä kysellä ja kaivella syitä peilikuvaltaan. Joskus lienee oikein ja hyvä asettaa itsensä, halunsa ja tarpeensa jalustalle. Olisi rehellinen ja huomaavainen itselleen. Sisimpämme tilanteita eivät tiedä kuin me itse.  Josko huomioisimme sisimmät tunteemme ulkokultaisen sijaan. Löytyisikö siten ehkä sielun ja mielen tasapaino?

Uskon, että kaikille voi löytyä vähän taikapölyä ja pala taivasta – ja toivoa.

Pahoittelut – kirjoitus oli kooste sekalaisia, stressaantuneen ajatelmia 😉 ...

 

KEVENNYKSEKSI SARJISKLIPPEJÄ ...
Kamala Luonto sarjis 16-249


Fingerpori-Pertti Jarla - Epätäydellisyys


#armo #kiitollisuus #mielenrauha #reunallapelottaa #toivo

 

Kirjoituksia:

Merkitystä etsimässä

RUNO - Jos eläisi täysin palkein

RUNO - Elämisen arvoista elämää

RUNO - Missä menet sinä pieni ihminen

RUNO - Itsetutkiskelua

RUNO - Itsensä unohtanut

RUNO - Jokainen selviytyy tavallaan

RUNO - Kestä vielä

RUNO - Kun ei riitä - itselleen

RUNO - Toivon valintoja

RUNO - Unelmat

RUNO - Joku muu

RUNO - Nyt on näin

Sairaan itsetunto

RUNO - Tulevaisuuden uskoa

RUNO - Etsin kultaista keskitietä

RUNO - Olennaisen hoksaaminen

RUNO - Sinä riität

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: