HEMMOTTELUA, OSTOKSIA JA KAHVIHETKI

Kuva sisältää omaa tuotesijoittelua ;)

Kansainvälinen vertaistuen päivä, huraa! Aiheesta kirjoitin viikko sitten. Eilispäiväni kului pikkuasioita hoidellen. Kävin ripsihuollossa ja ystävän kanssa ihmeteltiin kahvikupposen ääressä maailmanmenoa. Aina löytyy hankittavaa ja nyt se olikin huisin tarpeellista - auton lasiraappa-lumiharjat. Apteekistakin piti noutaa täydennystä.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

ETUKÄTEEN HUOLEHTIMINEN

Elämä jatkuu aina jollain tavalla siihen pisteeseen asti kun se ei enää jatku. Välissä pitäisi osata nakata odotettavissa olevat huolet ajatustensa hattuhyllylle. Siellä ne odottavat.

Osaisipa suhtautua tulevaan ilman ennakkoon panikoimista, ilman varautumissulkeisia. Asioita tulee vastaan elämässä - kaikenlaisia ihan jokaiselle. Välissä voisi yrittää nauttia, ihan hyvistä asioista, Niistä joita jokainen voi ainakin kaivelemalla löytää. Osaisikohan, jos kovasti yrittäisi?

Politiikan puolella on jyrkkiä sanankäänteitä ja painostava tunnelma. Se heijastuu meihin pieniin maan matosiinkin. Uutisia ei oikein tee mieli kuin pikaisesti vilkaista, kun ei siellä enää tunnu olevan kuin synkkiä tai painostavia uutisia. Niitä, joita kukaan ei uniinsa haluaisi seuralaiseksi.

Kuvan lähde Facebook - mm. Karpatiat ry

HYVÄÄ KANSAINVÄLISEN VERTAISTUEN PÄIVÄÄ

 OMA viikon takainen kirjoitus vapaaehtoistyöstä ja vertaistuesta aiheesta löytyy Linkkiluettelosta.

VÄHÄN VALONKAJOA PIMEYTEEN

Päivät pidentyvät vauhdilla. Meinaan kaivella kynttilät kaapista ja pikkuhiljaa alkaa nauttimaan elävistä liekeistä. Juu, mikrohiukkasia ja kaikkea kamalaa. Vielä näillä kapisilla sarkoidoosin ja syövän syömillä keuhkonriekaleilla hengitellään. Ai kauhia! Ajattelin olla vähän vallaton, sillä olen tullut hiljalleen siihen johtopäätökseen, että saatan ennen pitkää ihan kuollakin. Ehkä edes kynttilänlepatuksia rikkaampana ja onnellisempana.

Kamala Luonto 14 S. Putro - 946


#alakulo #haave #mielenrauha #myotatunto #reunallapelottaa  #toivo #vertaistuki #ystava


Kirjoituksia:

Hyvännäköinen

RUNO - Tapaaminen livenä

RUNO - Kohdallaan

Ystävälle

RUNO - Minireissulla

RUNO - Toivon valintoja

Oodi vapaaehtoistyölle ja vertaistuelle

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: