MAANANTAI – HYYTYMIEN IHMETTELYÄ

Mieheni ilme oli näkemisen arvoinen herätessämme. Suupielessäni komeili kuivunut verivana. Suu oli täynnä hyytymiä. Naamapesulle ja ensiavuksi napostelin kurkkua ja salaattia. Olen pohjattoman kyllästynyt tähän hyytymisarvon soutamiseen. No labrareissukin jo tältä päivältä suoritettu. Tälle viikolle luvassa erilaisia setvimisiä ja muutamat kirjoitukset ovat hautumassa. Mitäs teillä luvassa tällä viikolla?

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

ASIOITA TULEE SIIRTÄNEEKSI – ONKO TUTTUA?

Kuvia nappailen tasaiseen tahtiin. Kännyllä on niin helppo ottaa kuvia, joten niitä kertyy. Työläin vaihe on perkaaminen, valitseminen samankaltaisista se parhain – tai vähemmän huono. Ei ole niin kovin kauan ajasta. jolloin filmirullat piti viedä kehitettäväksi ja odotella mitä hirveyksiä kuvissa odottaakaan. Nyt puuhaa riittää valintaprosessin lisäksi kuvia tilausohjelmaan siirtäessä. Agendana olisi teettää kertyneistä kuvista albumi. Kuvien sommitteleminen, saksiminen ja liimaileminenkaan ei muistaakseni niin hääviä ollut, joten yritän olla nurisematta.

Teetin säännöllisesti lasteni kuvia ja he saivat muuttaessaan mukaansa lapsuusalbumiensa muistot. Itse selailen toisinaan omia valokuva-albumeitani.

VIIKONLOPUN KIVOILLA MUISTOILLA JAKSAA

Omanlaisessa seurassa on vapautunut olo, ei tarvitse pönöttää. Pienet pikkujouluetkot vietettiin lauantai-iltana ja Bryn Jonesia käytiin katsomassa. Suhailin kuskina pariskunnat koteihinsa. Kotimatkan keli yöllä oli seesteinen ja kuiva, joten oli ihan kiva ajella. Eilen toki muuttunut rytmi väsytti, mutta pikku irtiotot silloin tällöin tekevät hyvää.

Yhden nopean biisin kävin tanssimassa ja eukon meno hyytyi biisin puolivälissä - ja jatkui biisin loppuun paikallaan veivaamalla. Vähän olotila hirvittää, mutta enemmän ottaa kupoliin, kun ei jaksa veivata niin kuin haluaisi. Kun niiiin haluaisi. Rintakipujen tullessa ei nyt uskalla enempää aialla "urheilla". Mieheni totisesti yllätti ja vei minut monen monelle hitaalle. Hän kun ei ole mitenkään parkettien partaveitsi- tai kiinnostunut tanssahtelemaan, etenkään isommassa seurassa. Seura ja rento paikka vissiin vaikuttivat. Oli tosi kiva ilta ja esiintyjäkin. Bryn Jones sai kutakuinkin täydeltä tuvalta aplodit. Yhden miehen orkesterilta mainio veto ja pitkä keikka.

TYLSYYDEN TALTUTTAMISTA HUOMAAMALLA PIENEMMÄT ASIAT

Viikolle ei ole luvassa oikein mitään, muuta kuin sitä tavallista. Kotiseiniä, ehkä uusi labra. Pikku lenkkiä ja pienimuotoista puuhastelua. Isossa mittakaavassa elämässö on asiat hyvin. Kaunis koti ja katto pään päällä, lämmintä. Terveyttäkin riittää, tässähän sitä naputellaan 😉. Seuraava (ja luultavasti pitkään aikaan sitten ainoa) ystävämeno on jo sovittuna. Ihan pelkällä ajatuksen ja odottamisen voimalla saa iloa mieleensä. Valokuvat seinällä muistuttavat avioitumisestamme, lasteni kuvat näkyvät kirjoittaessa. Ystävät kirjoittelevat säännöllisesti. Vertaistuen tiimoilta tulee kivasti viestejä.

Vertaistukijalle yhteydenotot ovat win win. Usein yhteydenottajaa voi jollain tasolla auttaa. Ainakin voi olla kuulemassa ja kysymässä, ihan vaan ihmisenä ihmiselle. Kertomassa, jos kysytään ja jotain tietää. Kertomalla faktoja tai asiallisen tiedon lähteille, samankaltaisesta tai tarinoita/tapahtuneista/tilastoista. Ohjaamalla tarvittaessa muun tuen äärelle. On antoisaa olla hyödyllinen.

ELÄMÄLLE KYLLÄ

Elämä voisi olla (ja on ollut) monen verroin paskempaa. Ja aina pitää muistaa, että joka ikinen päivä johtaa meitä lähemmäs tulevaa kevättä ja kesää. Jätän suosiolla mielestäni ajatukset talvesta ja mistään aiheeseen liittyvistä seikoista. Voisin vaihtaa mesikämmenen kanssa ja kivuta luolaan talvea viettämään.

Omaa sisintään ehtii varmasti myös kaivella. Aina jotain pulpahtelee. Koskaan ei ole valmis.

MUKAVAAKIN MUKAVAMPAA VIIKKOA!!

Facebook Watchiin välillä eksyn. Siellä on paljon hauskaa ja harmitonta katseltavaa. Välillä pysähdyn katselemaan etenkin pikku lapsista ja eläimistä tehtyjä klippejä- Hauskat sattumukset piristävät. Viimeinen löytöni on Arron Crascall ja esimerkkinä vaikka tämä kela, jonka nimi on Couples' Fails. : Facebook Arron Crascall - lyhye video Couple´s Fails


#ilo #mielenrauha #reunallapelottaa #toivo

Kirjoituksia:

RUNO - Kohdallaan 


Merkitystä etsimässä


Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: