RUNO - KESÄKSI KUNTOON

Vointi on ollut alavireinen. Tympäännyin niin maan perusteellisesti ja hain kiiltävän punaisen Rollssin - rollaattorin. Ajattelin, että aurauspalvelu voisi olla kova juttu. Pakkaset ovat torpanneet ulkoilujani. Toiveena on tiukasti Kesäksi kuntoon. Minulla todettiin taannoin verenkierron häiriö, joka johtaa sydänlihaksen hapenpuutteeseen = mikrovaskulaarivaurio (kirjoitus löytyy marraskuun 2021 kohdalta). Oletan oirehdinnan johtuvan tuosta.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

OTTAA KUPOLIIN JA PATTIIN

Kirjoitin alkutekstin kepoisan leikkisästi, mutta kuten arvata saatatte niin Ei minua varsinaisesti naurata. Lääkitystä vähän lisättiin ja kardiologikäynti on kohtapuolin. Terveystilanteeni on kauniisti sanoen pulmallinen. Aina on mahdollisuus, että syöpä heräilee jossain päin kroppaa ja kutittelee. Moiset tuumailut pyrin jättämään omaan arvoonsa. Vaan ei pysty eikä olisi syytäkään. Jos pahis jossain kuurupiiloilee etäpesäkkeen tai usean muodosssa, se tulisi hoksata nopsaan. Olla valpas ilman jatkuvaa ajatuskehää (onko tämä merkittävä, erilainen oire, enemmän kuin aiemmin ollut) ryhtymättä yliajattelemaan, siinäpä puuhaa.

KESÄKSI KUNTOON

Ajatukseni on päästä itse lenkille (ilman turvamiestä tai palaamista valopylvään tai kahden jälkeen kotiinpäin). Blondin kostona rapistuvalle kropalle: ajattelin, että jos istahdankin Rollsiin kyytiin kivun tms. poiketessa. Toiveenani olisi onnistua liikkumaan usean stopin taktiikalla pidempiä kävelylenkkejä. Kokemusta Rollsista on reilun kuukauden ajan mitraaliläppäleikkauksen jälkeen. Tuolloin rytmihäiriöt kiusasivat rasituksesssa ja hyvä keino oli istahtaa smantien huokailemaan. Meinasin nääs pysytellä vielä pitkään elämänsyrjässä (josko siihen nyt itsellä on muuta virkaa kuin tahto ja toive). Fyssarit- tiedän, lihaskuntoa voi hoitaa kotonakin. Olen käynyt kuntoutuksessa, sydänfyssarilla ja tavisfyssarilla. Vastaus: liiku tuntemusten mukaan. 

Tunnen sieraimissani jo kevään orastavan huumaavan kutsun. Kunhan tuon valkoisena pyryttävän tuotteen saa aurailtua, niin joka päivä mennään lähemmäksi vehreyttä ja lämpöä. Liityn aurauskalustoineni keväänedistämistalkoisiin. Odotan valmiina, Oi kevät ja kesä.

KESÄKSI KUNTOON

 

EI TAHTOISI OLLA TOISTEN ARMOILLA,

ANOA, ODOTELLA, MAANITELLA,

ITSEKSEENKIN KULJESKELLA,

OMILLA POLUILLAAN KÖPÖTELLÄ.

 

LAINAAMOSTA ROLSSIN NOUTO,

,PONTIMENA RAUTAINEN TAHTO,

VALINTANA PUNAISENA KIILTÄVÄ ROLLSSI,

LUULEN, SE KUTSUU - TESTAA SUN PULSSI,

 

KOEAJOA KOETTAMAAN,

LUMIKINOKSEEN AURAAMAAN.

TOIVE, PYRKIMYS,

NO, AINAKIN YRITYS.

 

JOS KESÄKSI HÄMMÄSTYTTÄISI,

HURJALLA KUNNOLLA KIRMAILISI,

ROLLSSIN TALVITELOILLE NAKKAISI.

 

PS. Tahdosta huolimatta huomasin heti oven avatessani, että aurauskalustoni taitaa olla sataneelle lumimäärälle vähän liian heppoinen, kuten työntäjänsä. No, huomenna uusi päivä ja maaliskuu lähenee. Ilon kautta- kaunista, niin kovin kaunista on.

#armo #myotatunto #reunallapelottaa #runo #sairas #toivo

Kirjoituksia:

Vähän sinnepäin

Koirat hoitajina 

RUNO - Ahdistuksen alla

Myötätunto

Ikävästä

Huumori

RUNO - Itsetutkiskelua

Uskallus 

RUNO - Kohdallaan

Epek ja huono omatunto

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: