MITTARILUKEMAKSI 55

Taas vuotta vanhempi. Näillä lukemilla sekään ei ole itsestään selvää. Muistiini on porautunut lähinnä 2 synttäriäni. 30-vuotispäiväni vietin pelon sekaisissa tunnelmissa heikossa hapessa Jorvin sairaalassa parin-kolmen päivän tiputuksessa esikoiseni odotuksen pulmissa. 50-vuotispäivänäni pakkasin ja järjestelin asioita. Olin lähdössä parin päivän päästä äitini kanssa Alpeilta Rivieralle nimiselle kiertomatkalle. Ensimmäinen itsekäs teko hyvin, hyvin pitkään aikaan. Sen olin mielestäni ansainnut ja ihmeellisen upea matka se olikin.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

EHTOOPUOLELLA

Retroa ja muinaismuistohan sitä jo nuorempien sukupolvien mittapuulla on. Aikakäsitys muuttuu vanhetessa. Tuntuu, että moni elää tässä iässä vallan mainiota elämänvaihetta. Jokaisen elämä ja aikajana on niin erilainen. Toisilla tasaisen vakaata ja toisilla kuoppaisempaa menoa. Kaikkien todennäköisyyksien perusteella itse olen loppusuoralla. Puolivälin pyykki on ainakin ohitettu. Asia ei tunnu pahalta, asia on niin kuin Kai Hyttinen laulaa: ”Käymään vaan, tänne tullaan eikä olemaan”. 

Eilisiltana Facebook huomautti 4.9.2014 muistosta.
50-vuotisreissulta          
Olin kirjoittanut facebook-kavereilleni: ” JATKOAJALLA VOL 1. Sydäntä paranneltiin 25.8. Meilahdessa. Mirtaaliläppä korjattiin bioläpällä. Sairaalassaolo ei tietenkään mennyt ihan niin kuin Strömsössä, mutta siihenhän on jo totuttu. Kotona kuitenkin, 24/7 yllä pidettävän tukiliivin kera. Rakkaat naamakamut, joudutte jälleen kestämään päivityksiäni 😉”

-         XXX

      On yhä tavattoman ihana hengailla täällä eläväisten kirjoissa. 

EI SUUNNITELMIA, MUTTA HAAVEITA TOKI

kiertomatkalta             
Ykköstoiveenani on, että olisin vielä pitkään sellaisessa voinnissa, että eläminen tuntuisi hyvältä. Jokainen halunnee vaihtaa hiippakuntaa Niksnaks, ihan yhtäkkiä ilman kärsimystä. Siitä miten lähdemme, emme itse päätä emmekä juuri voi vaikuttaa siihen, miten pitkä loppusuora kullekin on suotu.

Toivon, että elämä suo vielä hyviä hetkiä läheisteni ja ystävien kanssa. Kenties ikimuistoisia hyvänmielen tapaamisia, kohtaamisia, menoja ja elämyksiä.

Linkki:

YouTube - Kai Hyttinen - Käymään vaan

Spotify - Kai Hyttinen - Käymään vaan

#ilo #haave #kiitollisuus #onni #reunallaepelottaa #toivo


Kirjoituksia:

Ajan kulumisesta

Vanhemmiten 

RUNO - Uskalletaan

RUNO - Kohdallaan

RUNO - Itsetutkiskelua

RUNO - Unelmat

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: