REUNALLA PELOTTAA 2-VUOTIAS

Kirjoittaja 2-vuotiaana

Blogi on 2 vuotias. Ensin lukivat kohtalotoverit, sitten omat facebook-kaverit ja pikkuhiljaa laajemmin. Kirjoittaminen on ollut mielenkiintoinen ja monia ajatuksia herättänyt oppimatka – itseeni ja ihmisten erilaisuuteen.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

KIRJOITTAMISEN RIEMU JA AHDINKO

Blogikirjoitusten naputtaminen oli alkuun kivaa vaihtelua, ajankulua. Kohteliaita kiitoksia, kannustusta. Rohkeus ja oma mielihalu kirjoittaa laajemmin, mitä mieleen kulloinkin juolahti – vei mennessään. Oli myös ajankulua, sillä tylsyyttäkin koin. Etenkin, kun vointi on koko ajan hiipunut. Vaikka netistä on moneksi – tietoa, hömppää- ja voi veljet mitä turhuutta – niin eihän se oikeita ihmiskontakteja ja tavallisia tekemisiä korvaa. Uppouduin kuitenkin kirjoittamiseen.

Ihmiset ovat pääsääntöisesti korrekteja tällaiselle ihmisromulle ja myötätuntoisesti säälivät tilannettani. Muutama semityly huomautus ja yksi hyvin pitkällinen katkeran kitkerä mielipiteiden vaihto sai miettimään vakavasti koko kirjoittamisen mielekkyyttä. Sitä, miten sanoilla voi myös satuttaa. Mietin yhä välillä noita sanoja ja asennetta niiden takana. Toisinaan en kykene kirjoittamaan, vaikka jostain innostuisin.
Sitten taas ajattelen, että riitän tai en, saan kirjoittaa, vaikka kukaan ei lukisi. Kun vielä voin ja naputtaa jaksan. Ja ehkä voin kuitenkin toimia vähän muillekin asioiden suodattimena …
Olen lähettänyt suurimpiin kustantamoihin runojani (huipultahan on aloitettava, eikö?) ja pakit on tullut neljästi. Nyt on tuumaustauko.

Toisinaan mietin jäävätkö kirjoitukset bittimaailmaan, kun siirryn ajasta ikuisuuteen. Tällä hetkellä ajattelen, että jääköön.

ELÄMÄNMAKUA, JONKA POHJALLA TOIVONVIRE

… on ollut toiveeni faktojen ja vähemmän nami-nami elämäni kuvasten ja ajatusten rinnalla. Kuitenkin, kun oikein kaivaa – voi löytää jotain, joka kannattelee. Myötätuntoa. Jotain hyvää. Kaunista ja hyvää. Hippusen. Vaikeissa tilanteissa ja asioissa voi nähdä omastakin elämänkulusta, että aina ne jotenkin ovat ratkenneet - tuo pyhä kolminaisuus.

Tällä hetkellä olen tavattoman väsynyt. Rakkaan ystäväni vakava terveystilanne on syönyt voimia, kuten omat terveysmenot ja vointikin toki osin. Yritän katsoa kauemmas horisonttiin. Siihen, että vielä joka päivässä on jotain hyvää ja elämisen arvoista. Ruokaa, lämpöä, rakkautta. Ennen muuta jossain häämöttää toivonpilkahdus ja toinenkin. Musiikki saattelee aamulla mieleni heräämään ja pyrimme mieheni kanssa päättämään illan yhteiseen hitaaseen tanssiin. Rauhallisesta hetkistä huomaa, että musiikki tuo toivoa ja iloa, hippusen. Toisinaan musiikki pistää jalan vipattamaan ja laulamaan mukana. Päivät on hyvä päättää ristimällä kätensä kiitokseen ja toiveeseen, että huominen koittaa.

TOIVON PALAUTETTA – MUILLEKIN SAA BLOGISTA KERTOA

Palautetta tulee kirjoituksista, mutta voisitte kertoa, onko joku kirjoitus kolahtanut – tai ärsyttää. Toivon, ainakin ajoittain, löytäväni joitain Olennaisia ajatuksia, jotka joku muukin voi jakaa. Tai pienen toivonkipinän ja ajatuksen siemenen, että vaikeiden asioiden jälkeen tai kautta voi elämässä olla aina vähän kultareunustakin. Toivon …

Kirjoituksia voi jakaa ystävilleen, jos siltä tuntuu. Blogien alla on vinkkejä, joilla voi lisätä kenties blogin kiinnostavuutta muiden silmissä.

SUURI KIITOS LUKIJOILLE JA ETENKIN VAKISEURAAJILLE!!


ONNEA KAIKILLE ISILLE ISÄNPÄIVÄNÄ 12.11.2023!

 

#kaksivuotta #kiitollisuus #myotatunto #reunallapelottaa #toivo

 

Kirjoituksia:

RUNO - Ihan jotain muuta

RUNO - Tänään peilistä katsoo pelko

RUNO - Itsensä unohtanut

RUNO - Tähänkin viikkoon sain herätä

RUNO - Sinä riität

Suodattimena

RUNO - Olennaisen hoksaaminen

Todennäköisyyksiä murskaamassa ja pohtimassa

RUNO - Kaunista ja hyvää

RUNO - Rakkaalle vuosipäivänämme

Elämänmuutokset

RUNO - Aina on lupa haaveilla

RUNO - Parantavalla siveltimellä

Hetkittäin elämä on ihanaa

RUNO - Mielihyvää

RUNO - Huomaattehan

RUNO - Kun ei riitä - itselleen

RUNO - Tulevaisuudenuskoa

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!) 

Ei kommentteja: