RUNO - RANTAKUNTOON SARKASMILLA

Viikonloppuna viimeiset jäälohkareet sulivat nurmelta. Olemme mieheni kanssa pelanneet muutaman matsin sulkapalloa, koska se on kevyttä ja kivaa. En syöksy, hyppää enkä ota juoksuaskelia, sulkapallon nostot maasta teen hidastetusti (huimaus). Saanette käsityksen, miten laadukasta seurattavaa pelimme mahtaa olla. Erä kestää 10 pisteen verran. Kuvaavaa on, että eka matsimme kesti erän. Mahtaisi olla elämys, jos läpsyttelyämme kuvattaisiin. Unettomien kanavalle saattaisi olla riittävän tylsää seurattavaa?

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

LAJITYYPILLISTÄ KÄYTTÄYTYMISTÄ 

Kevät näkyy myös miessukupuolisessa lajityypillisenä käytöksenä. Ulkoilma alkaa kiinnostamaan entistä enemmän, koneiden rassaus ja ihmettely vie aikaa. Ruohonleikkurin kevään ensihörähdys saa hymyn korvasta korvaan. Voi riemua, kun mies ajaa ensimmäisen kierroksen. Naissukupuolinen on hämillään, sillä ruohokaan ei totisesti vielä rehota, mutta viilettäköön nyt riemuissaan. Miehen alkukantaisten kevään käyttäytymisriittien seuraaminen on, no, suloista.

KESÄKSI KUNTOON ROJEKTINI

on osin tuottanut hedelmää. Sulkkiksen läpsyttely on hauskaa, kävelyllä käyn lähes joka päivä ja talvesta matka on pidentynyt. Kivuliaina päivinä on epek, jolloin peli ja joskus kävelykin jäävät. Mutta erä tai pari piristää ja pienempikin jaloittelu. Luonto näyttää siltä, että se kaipaa vain hitusen vettä ja muutaman lämpimän päivän, kunnes herää kukoistukseensa. Sitä niin odotan!


RANTAKUNTOON SARKASMILLA

 

KÄSI IMURINVARTEEN,

HULAVANNE HEILUMAAN,

TOSSUA TOISEN ETEEN,

ASKEL LUONNON HELMAAN.

 

TOUHUJA LUONTOKAPPALEIDEN,

KIIRETTÄ MUURAHAISTEN,

LEIKKIÄ ORAVANPOIKASTEN,

ASKELIA, IHMEITÄ KATSOMAAN.

Kamala Luonto sarjis 21-3076


#haave #ilo #onni #reunallapelottaa #runo #toivo

Kirjoituksia:

Mielen vapaa lento

Merkitystä etsimässä 

RUNO - Hyvin sä vedät!!

RUNO - Lempeydellä

Ystävälle

RUNO - Kuosissaan

RUNO - Jos voisin

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: