RUNO - ILOA ETSIMÄSSÄ

Viimeiset 4 vuotta ovat olleet jokseenkin rankkoja. Terveysrintamalla on ollut alakuloa ja monenlaista yllättävää. Onnekseni ihmeellinen ja voimaa antava elämänmuutoskin. Olen tehnyt yhä enemmän matkaa omaan itseeni. Olen opetellut panostamaan omaan hyvinvointiini. Etsinyt iloa ja hyvinvointia jopa ulkokultaisesta kauneudesta. Olen sen verran heikossa hapessa, että väsyn pienestä enkä kirmaile lenkkipoluilla tai no, juuri missään. Vointini hoitaminen on omissa käsissäni. Jokaisella on omanlaisensa kuviot ja ajatukset siitä, miten viihtyä nahoissaan ja nykyisessä elämässään.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

ILON SÄILYTTÄMINEN

... suojaa omaa mieltä ja lisää jaksamista. Kun on musiikkia, hyvää ruokaa ja hyvä mieli, ei tarvitse miettiä mitä puuttuu. Tänään itselleni riittää peruselämä maustettuna pienillä ihanilla ja kauniilla asioilla, hömpällä ja hassuilla ajatuksilla. Vaikeissa hetkissäkin meillä on mielikuvitus, jonka avulla voimme kuvitella kaikkea kaunista. Nykytekniikka on ihanaa, kun tavoittaa toiset niin nopeasti. Voi lukea, oppia, katsoa ja kuunnella vaikka mitä. Muistot tuovat lohtua, joista voi ammentaa vaikeina hetkinä.


ILOA ETSIMÄSSÄ

 

HÖMPPÄELOKUVIA,

HYVÄN MIELEN TARINOITA.

HASSUTTELUA,

IHAN PÖLJIÄ TUUMAILUITA.

MUSIIKKIA,

JALKAA, LANNETTA LIIKUTTAVIA.

BIISEJÄ,

OIVALTAVIA, HERKISTÄVIÄ.

MIETISKELYÄ,

HILJAISUUDEN KUULOSTELUA.

LUKEMISTA,

AJATUKSIA HERÄTTÄVIÄ.

ELÄINVIDEOITA, LUONNON IHMEITÄ,

LASTEN OIVALLUKSIA,

OPETELTAVAA, TARINOITA IHMEELLISIÄ.

MUISTOJA,

VOIMAA ANTAVIA JA RAUHOITTAVIA.

MIELIKUVITUSTA,

AJATUSTEN SINKOILUA.

HAAVEITA,

ILOISIA JA TOIVEIKKAITA.

 

SARKASMIA - Kamala Luonto-sarjis 21-3047, Klikkaa selkeämmäksi.

#ilo #nauru #onni #reunallapelottaa #runo #toivo #ystava

Kirjoituksia:

RUNO - Unelmat

Liian kiltti

Huumori

Uskallus

RUNO - Kohdallaan

RUNO - Musiikin avulla

RUNO - Hyvin sä vedät!!

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: