RUNO - KUTRIT JA MIELI KUNTOON

Eilinen oli kiva päivä, sillä pääsin hovikampaajani Susan hoiviin hiuspehkoani hoidattamaan. Ulkoinen habitus on pintaa, mutta kyllä sillä on välitön mieltä kohottava vaikutus. Ihan kuin nuorennusleikkaus.
Mieli on jollain tapaa aiempien päivämäärämuistojen myllerryksessä, alavireisenä. Tummista, pelonsekaisista asioista olen saanut vuosia lisää jatkoaikaa. Silti muistot ennen leikkauksia ja toipumisprosessit ovat kirkkaana mielessä. Nyt kipuilen, ihmettelen ja harmittelen nykyistä vointiani. Eilinen hemmottelupäivä tulikin juuri oikeaan saumaan. 

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

JOTAIN KIVAA

Helteiden päätyttyä on yritettävä kohottaa kuntoa edes minimaalisissa hetkissä. Kesä jatkuu, vaikka juuri tänään on pilvisempi ja viileämpi päivä. Yritän kehitellä ensi viikolle jotain erilaista, pikku piristystä. Edes vähän jotain peruseloni ympyröistä poikkeavaa. 

KUTRIT JA MIELI KUNTOON


HIUSSUORTUVAT, KUTRIT,

SIISTIKSI, SOMAKSI.

HAROTTAVAT, HAALISTUNEET,

OJENNUKSEEN, IHANIKSI.

 

HEMMOTTELUN JÄLKEEN.

HUOMAA EHEYTYNEEN.

PEILISSÄ VARMEMPI,

PIRTEÄMPI, "NUOREMPI".

 

PEILIKUVASTA VOIMAA,

PIRISTYSTÄ ROIMAA.

JOS AUTTAISI RYHDISTÄYTYMÄÄN.

YHÄ ENEMMÄN YRITTÄMÄÄN.


Linkkiluettelo:

#ilo #reunallapelottaa #runo #ystava

Kirjoituksia:

Rakas Ystävä - Reunalla saa pelottaa

Hetkittäin elämä on ihanaa 

Itsesäälistä kiitollisuuteen

RUNO - Tulevaisuudenuskoa

RUNO - Parantavalla siveltimellä

Sairaan itsetunto

RUNO - Ihanaa hemmottelua

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: