STRESSED OUT - MUSTAHERUKAT KUNTOILUNA

Sairastamisen pakolliset kuviot tympivät osa XXX. Maanantai meni vähän uusiksi labrakäynnin venähtäessä matkoineen 3,5:een tuntiin (tavallisesti 35 min. -1 h). Yleisöryntäys, naputteluvirheitä taksifirmassa ja jos vaikka mitä. Onneksi ei ollut töihin menoa tai muuta akuuttia, kuten ennen - lapset, ruoka.  Lääkkeiden otot ja syömiset rytmittävät ja vaikuttavat aika tavalla olooni. Tapahtuneeseen en osannut ihan varautua. Onneksi puhelin, ristikkolehti ja kynä olivat mukana. Ahdasta oli eikä läppäriä olisi voinut ajatella. Voi koronapeikko..

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

REISSAAMISET JA MENEMISET

Tampereelle meno on ollut pitkään suunnitelmissani. Rakas synnyinkaupunkini, jossa on sukulaisia, ystäviä ja niin tutun rakkaat paikat. Haluaisin poiketa ihastelemassa niin montaa paikkaa ja tavata niin monta ihanaa ihmistä. Terveysmenoja on kuitenkin lähes päivittäin. Vointini on välillä sellainen, ettei edes postilaatikolle ole ollut asiaa. Olen pohtinut miten selvitä juna-nysseilystä tavaroineen. Ja mitä pointtia olisi mennä, jos olen lähes rollaattorikunnossa. Tunnustan, että kyrsii oikein urakalla. Arboretum, Tammerkoski, Alaranta, Finlaysonin alue, Pyynikki, Munkkikahvila, Tornihotellin näköalat, ihanat kahvilat ja ravintolat. Ja ne kaikki järvimaisemat. Ikävöin – rankasti. Terveyteni on etusijalla, MUTTA. Sairaskin haluaisi vaihtelua ja etenkin kivoja kasvokkain kohtaamisia. Elättelen toivoa, että Väliaikaista kaikki on vaan, se soi tänään sattumalta Kirsin musacornerissa ja vähän JYTÄKÄMPÄÄKIN menoa on täytynyt soittaa, jotta edes PUNTTI VIPATTAISI, jollei eukko.

SOMESTA YLEENSÄ

Itselläni on kaksijakoinen suhtautuminen someen. Se koukuttaa klikkailemaan huomaamatta yhä lisää - hauskuuksiin, kuulumisiin ja uutisiin. Huono juttu on, jos someaika on pois kasvokkain kohtaamisista. Jos perhe istuu kukin tahollaan tai samassa tilassa omien somekoukuttajien kera, niin onhan se surullista. Lähellä, muttei läsnä.
Paras puoli somessa on se, että tavoittaa helposti samanhenkiset ihmiset. Voi lähetellä viestejä ja tavoittaa nopeasti ja luovalla tavalla. Sairaana parasta ovat sairausryhmät ja niiden vertaistuki. Niissä riittää tiedon jakamista, myötätuntoa toisia kohtaan, tsemppaamista. Ihmisyyttä isosti.

MUSTAHERUKAT KUNTOILUNA

Puolisokin osallistui

Päivän kuntoiluna oli siirtyminen siipan tuoman penkin kera mustaherukkasatoa poimimaan. Tulihan sitä ja kivan isojakin marjat jo olivat, enin osa. Nyt on marjat soseena pakkasessa. Hitosti se vaati aikaa ja tahtoa. Kipuilin ja puoliso kysyikin asteikolla 4-10 miltä kipu tuntuu. 8. Edelleen ottaa pattiin, mutta kiva ettei marjat jääneet räkättirastaille vaan saadaan sitten talven tullen vähän C-vitamiinia. Lähden juuri taas labraan. Pitäisiköhän ottaa eväät mukaan?

KIRSIN MUSACORNERIN PÄIVÄN LISTALLA:

YouTube - Matti Jurva (1939) - Väliaikainen

YouTube - ZZTop - Sharp Dressed Man live 



Spotify - ZZTop - Sharp Dressed Man

Spotify - Twenty One Pilots - Stressed Out 

Kamalaluonto_official Insta 20-2753


#ahdistus #alakulo #kipu  #reunallapelottaa #sairas #toivo


Kirjoituksia:

RUNO - Alakulo pois

RUNO - Henkäys kerrallaan

RUNO - Jos tietäisi

RUNO - Itsetutkiskelua

Epek ja huono omatunto

Vahvaa suorittamista

RUNO - Jos käykin hyvin

RUNO - Musiikin avulla

RUNO - Kärsimys

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: